lauantai 6. joulukuuta 2014

Välillä jotain ihan muuta!

Yhteistyössä LOVEHAIR OULU.

Eilen pääsin nauttimaan harvinaisesta omasta ajasta, ja samalla (vihdoin) päivittämään kuontaloni inhimillisemmän näköiseksi.
Luvassa oli hiusten värjäys ja leikkaus uuden yhteistyökumppanini Lovehair:n ihanan Lauran kanssa.
Laura palailee pikkuhiljaa hoitovapaalta parturi-kampaajan hommiin, ja tekee töitä tällä hetkellä kotonaan Ritaharjussa.
Käykää ihmeessä kurkkaa Lauran muutostöitä hänen blogistaan http://www.lovehairoulu.blogspot.fi/ sekä muutenhan Lauran löytää netistä www.lovehair.fi!

Heti tuli kotoinen fiilis kun Lauran tuoliin istuin. Tiedättehän ihmiset, joiden kanssa tulee vaan helposti heti ensinäkemältä toimeen? No Laura oli just sellanen. Tilannehan oli se, että oon viimeiset kolme vuotta värjännyt itse hiukset,ja leikattukin niitä on ehkä kahdesti tässä viime vuosien aikana. Joten laittopa kotona mikä tahansa värin, oli tuloksena korpinmusta latva ja näkyvä juurikasvu. 
Van eipä ole ennää!
kuvat Lauran blogista!


Teemme jatkossa siis yhteistyötä, ja Laura tulee mm. vastaamaan kisalookistani ensi vuonna, ja ainakin yksiin kuvauksiin tammikuussa olisi tukan laitto edessä. Loistavaa kun ei tarvi enää joka kuukausi viettää pipopääpäiviä :D
Katsotaan jos saatais tykkääjillekin kehiteltyä jotain kivaa kamppista jatkossa!

Olipa piristävää tämän kaiken harmauden keskellä. Harmi vaan että a) joutu menee vaan suoraan kotiin nukutushommiin b)kotona oli jo niin pimeää illasta, ettei kovin selvää kuvaa hiuksista enää saanu, vaikka Laura ne kuinka nätisti laittokin :D


Muutenkin oon viime viikot järkkäilly kivoja yhteistyökuvioita, näistä lisää tammikuussa.
Jos sulta löytyy yritys, ja kiinnostusta yhteistyöhön, laita rohkeesti kommenttia tai viskaa viestillä riitta@rmtraining.fi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti