torstai 18. joulukuuta 2014

Hemmottelua arkeen.

Yhteistyössä Unique kauneus: https://www.facebook.com/unique.kauneus:

Olen löytänyt, saanut, ihan mielettömän ihania yhteistyökumppaneita ja tukijoita niin kisaprojektia varten, kuin yrittäjän taipalettakin helpottamaan, että meinaan olla melko sanaton. KIITOS siis jo tässä vaiheessa heille jokaiselle! (tsekkaa yhteistyö- sivu :) )

Tänään pääsin taas tapaamaan ja kokeilemaan yhden uuden yhteistyökumppanin palveluita, kun Uniquen kosmetologi  Mia teki minulle ihonpuhdistuksen kaikkine hemmotteluineen <3

Pari kuukautta sitten elämä heitti sellaisen selviytymishaasteen eteen, etten asiaa oikein vieläkään käsitä, ja kaikki energia on mennyt voimien rippeiden keräämiseen, mutta nimenomaan tälläisessä tilanteessa olen niin kiitollinen, että jokaiseen päivään, oli se miten vaikea tahansa, mahtuu myös aina niitä hyviä asioita, ihania ihmisiä ja kiitollisuuden aiheita.

Tänään sain kesken työpäivän, kesken kiireen, istahtaa Mian tuolille ja vain olla, antaa ajatusten tulla ja mennä ja keskittyä rentoutumaan.(Eikä yhtään haittaa, että tukkoinen iho sai puhdistua siinä samalla.
Mia toimii Asemakadun parturi-kampaamon tiloissa, ja aloittaa virallisesti yrittäjänä helmikuussa, mutta hyvin pääsi jo nyt tutustumaan hänen palveluihinsa.
Mia vastaa siis jatkossa ihoni hoidosta, ja kisojen alla sitten mm.ihokarvojen poistosta helmivahalla, mikä on kuulema sokerointia vielä ystävällisempi keino.(Lavallehan lyödään tumma värikerros päälle, minkä takia kropasta pitää saada poistettua KAIKKI ihokarvat...)
Vaikka minulle tehtiin vain ihonpuhdistus, ihan uskomatonta miten hyvin pystyinkin rentoutumaan jo siinä. Mia selvästi osaa huomioida asiakkaansa ja otteet oli kyllä tosi ammattilaisen, heti tunsin olevani turvallisissa käsissä.

No entäs iho?
Naama on oikeastaan jo vuoden päivät oireillut vaihdettuani hormonittomaan ehkäisyyn, mutta toki maidottomasta ruokavaliosta poikkeamiset (lipsumiset, myönnetään.)ja koko syksyn kova stressi on tehnyt tehtävänsä, ja iho oli tosi tukossa. Asiaa ei ehkä helpota se, että olen maailman laiskin rasvaaja, puunaaja tai minkään tökötin levittelijä, eikä se että suihkussa tulee läträttyä useammin päivässä ja meikit naamassa hikoiltua?
Meikattuna (okei,tässäkin laiskuus vie voiton, kai pelkkä meikkivoide on meikkaamista?)tilanne on ollut ihan siedettävä. Ei hyvä, mutta en ole kuollut häpeäänkään.

pystyy elämään
Mia kehoittikin tulemaan ensi kuussa takaisin, sillä iho tuskin kerrasta puhdistuisi. Hoito sinällään oli ihan perusihonpuhdistus, mutta tekipä kyllä hyvää. Varoitteluna kuulin hoidon jälkeen, että iho hieman punoitti, mutta ei se naama onneks edes kovin paha ollut, ihan uskalsin vielä kauppaan ja töihin jatkaa meikittä :D
on sitä pahemminki oltu naama punasena!


Naama tosin ei tainnu tykätä, kun vielä salilla hikoilin hoidon jälkeen, sillä sitten se vasta punoitti :D Mia myös tiesi varoitella, että varmaankin puskee nyt ulos kuonaa käsittelyn jälkeen, joten pitää vaan malttaa pitää näpit irti ihosta nyt. Onneks lähden huomenna tytön kanssa mökille höperöitymään, niin saapa ainakin rauhassa hiihdellä meikittä...

suihkun jälkeen illalla.
KIITOS Mia, sekä ihon että mielen puolesta, ihana kun saa vain hetken keskittyä ihan omaan napaansa (tai naamaansa) tuijotteluun :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti