sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kun ei ole mitään asiaa,annettakoon edes vinkki nuhanenille!

Ha,
otsikko kertonee kaiken oleellisen? ;)

Ei ole ollut asiaa. Paljonkin on tapahtunut, mutta kuitenkin sitä samaa vanhaa, ettei ole ollut inspistä mitään sanoakaan.

Tällä viikolla laitoin talon virallisesti myyntiin, ja edelliset viikot on saanu hikihatussa tyhjentää taloa turhasta roinasta, puunata ja kiillottaa lattiasta kattoon. Kun myynti-ilmoitus pamahti nettiin, oli kuitenkin henkinen työ se kaikesta vaikein. Siinä se nyt raukka oli, koti jonne tytär on syntynyt ja ensimmäiset vuodet kasvanut, ensimmäinen oma koti, joka rakkaudella yhdessä laitettiin.
Mutta muutos on hyvästä. Muutos on hyvästä, ja muutoksesta seuraa lopulta aina hyvää, parempaa mitä ennen.
tärkein mukana missä tahansa <3
Liekö stressireaktiona, vai vain huonoa tuuria ipanan räkätaudin mainingeissa, veti omakin kroppa ihan tukkoon loppuviikoksi.
Keskiviikkona kävin vielä kaverin kanssa Liikussa "tutustumassa", kevyen jalkajumpan vitkuttelemassa, mutta yöllä oli kuuppa jo niin jumissa että ei muuta kun loppuviikko lepoa.
Sinänsä ei yllätä, olen hyyyyvin harvoin sairaana, mutta niin älytön on alkuvuoden höykytys ollut, ja muutenkin kevyt viikko alkoi taas kovasti kolkutella jo vuorossa, etten yhtään ihmettele että kroppa teki jo stopin. Niinhän sen kuuluu mennäkin.

No, kauheeta kuolemantautia en sentään saanut, torstain makasin raatona räkien, ja keskiviikosta saakka olen heräilly yössä yhden miljoona kertaa, mutta mitään kuumetta tms ei tullut,
ja viikonloppuna olo olikin ihan ok jo. Kaikki koiran lenkitys, tytön hoito, koti-ja työhommat on vain hoidettava oli sairas tai ei, joten luojan kiitos taisin selvitä taas muutaman päivän keventelyllä.
Tällä kertaa olin törkeen laiska, en jaksanu alkaa kauheisiin flunssan karkoitusoperaatioihin, vaan alistuin osaani.
JOS kuitenkin ei ole aikaa eikä halua sairastaa,
ottaisin heti ensioireiden kolkutellessa päivittäin tujut annokset glutamiinia, (aminohappo, joka auttaa vahvistamaan vastuskykyä) c-vitamiinia(parantaa yleiskuntoa ja lyhentää flunssan kestoa), valkosipulia (estämään sairauksia, haju myös pitää tukkoisen hengityksen auki) ja tukkoiset poskiontelot saa varmasti valumaan auki tee puu-öljyllä. Puna-hattu-uute olis kans hyvä, samoin hunaja missä on antibakteerisia ominaisuuksia,jotka lieventävät flunssan oireita, mutta unohtunut ainakin itseltä nyt...

No.Jos selvisin neljän päivän levolla (ja samalla sain kevyen viikon korvattua sillä?), niin hätä ei ole tämännäköinen. Huomenna kokeilemaan liikkuuko se puntti.
Maanantaina soitin jo valmennukselle, että paino nousee, kun kalorit on nyt melko tapissa, mutta kilon verran näytti nestettä vaan pukkaavan, liekö tulehdustila kropassa jo sen verran kerryttäny, saa nähdä laskeeko pois kun pääsee treenaa.

jonain ihan muuna viikkona :D
Ruokailut pysyy onneksi itsellä hanskassa aikalailla, oli kipeä tai ei. En todellakaan menetä ruokahalua, ja vaikka paljon mieluummin sairaana toki kiskos kiinalaista ja suklaata, ihan tietoisesti pyrin syömään mahd.normaalisti, että on kropallakin ravintoaineita millä parantua. Kalorit sais olla ihan samassa myös levätessä, parantumiseen tarvitaan kunnolla energiaa, mutta itsellä nyt muutamat näkkärit jäi päiviltä pois, kun ei kurkku kestänyt niitä pupeltaa, mutta tuskin niin vakavaa, tänään taas maistuu.
Alla muutamat ruokasetit, samaa settiä se on päivästä toiseen, mutta pikkutwistiä on jonku kerran tullut ihan sattumalta, pakon sanelemana:

riisiä,kanaa,ananasta, näkkärin tilalla ruisnachoja

riisiä,tonnikalaa,viinirupäleitä ananaksen sijasta

riisiä,kanaa,ananasta,pinaattia
jauhelihaa, riisiä ja ananasta
Joten toivottavasti ensi viikolla olisi jo enemmän asiaakin (mitä te haluatte kuulla??) ja pääsee taas kiinni treeneihin.
Puhelin alkaa sanoa sopimusta irti, joten pakon edessä piti uusi luurikin käydä hommaamassa, joten ens viikolla, (jos en vastaa puheluihin, on vanha kosahtanut ennen uuden käyttöönottoa...) kun siihen aukeaa uusi liittymäkin, pitäis alkaa kuvienkin räpsimisen olla pikkasen eri laatua :D Katotaan, jos osaan vaikka ihan viteota viritellä ;)

VÄSYnaama taitaa olla alkuvuoden sana, onneksi alkaa olla kevät!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti