perjantai 20. maaliskuuta 2015

Jalakajumppa:

Moro,
tehdäänpä kerrankin ihan perus treenipostaus.
Tällä viikolla on menty ihan normirytmillä, ma selkä + hauikset, ke rinta,olat ja ojentajat, eilen to jalat, ja huomenna la luvassa vielä uudestaan takareidet ja selkä.
Oikeestaan jalat tulee melkein kolmesti viikkoon, kun tiistain RPV-tunti kyllä on iha täysrääkki myös omille kintuille, kun tunnin putkeen kyykkäät sykkeet katossa...

Jalatpa ne heikoimmat on, edelleen pakara dominoi, ja piruvie saan takamuksen pumppiin pelkästään koiran lenkityksellä, joten treenissä saa hulluna kyllä tehdä hommia että pysyy rasitus vaan reisillä.
En tiiä, kunnosta paha sanoa ite mitään, mutta ensi viikolla kuulee taas tuomionkin ;)




Mutta alla eilinen jalkahumppa, jonka vetäsin Laiffissa ennen töiden alkua.

Lämmöt 5min hölkäten ja 3 x 20 takakyykkyä pelkällä tangolla (+parit lämmittelysarjat ekoja liikkeitä)

Prässi 3 x 10 kelkka+ 180
Hackki niin kauan painoa lisäten, kun 8 tuli täyteen, tais tulla 5 x 10 (videolla eka työsarja, en TAJUA miksi video aina kääntyy noin!!)


SJMV 3 x 15 tanko+ 40
polvenkoukistus istuen 4 x 10, 40
polven ojennus 4 x 10 pyramidina 30,40,50,60 ja sama alas.
stairs of hell

takareisille koukistus maaten, vuorojaloin taljassa 3 x 10 + 3 pudotusta
pohkeet prässissä 100 toistoa rest-pausena
vatsarutistus bosulla 3 x 20

Laiffissa olisi myös hyvät tilat harjoitella asentoja, jotka ovat päiväsaikaan ihan tyhjillään, mutta totesin ettei tärisevillä jaloilla kannata hommaa aloittaa ;)



Huomenna siis vielä vika treeni viikkoon, tällä kertaa kotomaisemissa Kajjaanissa, ja sunnuntaina pääsee huojumaan korkkarit jalassa, kun Oulussa järjestetään ensimmäinen poseerausvalmennus FITCLUBFINLANDIN toimesta. 


Kunnosta ei paljon tosiaan itse osaa sanoa, ja asennoista vielä vähemmän, mutta niitäkin on nyt alettava harjottelee, ja seuraavan puolen vuoden missio impossible tulee olemaan korkkarikävely, joka paikassa ja joka päivä...
Ensi viikolla taas näytille, niin eiköhän sieltä tipu jo tuomio dieetin alkamisajankohdastakin, ja nähdään taas mitä se kunto oikeen tekee. Ihan oon tyytyväinen saanu olla plussakuntoonkin, mutta kyllä mieltä lämmittää kovasti jo edessä häämöttävä dieettikin :)

Lisää kuvateksti


Ensi viikolla lisää kuulumisia! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti