lauantai 28. maaliskuuta 2015

Check out!

Noniin,
taas yksi (treeni)viikko lusittu ;)
Kroppa on kyllä sen tuntuinenkin, melko homma oli tiristää 4 treeniä kolmessa päivässä, plus alku viikosta 5 jumppaa ja yks puntti.Mutta palautuminen on onneksi nopeaa, päivä lepoa ja maanantaina taas jaksaa :D
tiistaina kunnon rääkki RPV-tunnin muodossa <3

Torstaina pääsin taas Uusitalon Arin valvovan silmän alle, ja luvassa oli treeniä kahteen otteeseen, välissä vähä tankkausta ja posettelua.(Tai no kerran ne läpi katottiin, tarkotus oli nähdä miltä kunto näyttää, sillä kevät etenee vauhdilla, ja kohta ollaankin jo syksyssä...)

Tempasin ensin jalat; lämmitellä ehdin sellasen vartin crossaillen ja venytellen (erästä piti hieman odotella...)
takareidet makuulla,
kyykkyä smithissä,
prässi,
hackki,
kaikki pyramidina painoja ylöspäin nostellen, 3-5 sarjaa per liike,
loppuun superina vielä
takareidet ja etureiskat.
JA TUNTUU. Se on kumma, miten yksi silmäpari tekee treeniin ihan erilaisen tatsin, kuin jos yksin ryskäsi menemään. Nyt tein vielä tarkemmin tunnustellen ja puristellen, ja palautukset oli pitempiä mitä jos yksin tekisin. Tykkään paukutella menemään sykkeet katossa alusta loppuun, jolloin olo on kokonaisvaltaisen finito treenin jälkeen, nyt oli oikeastaan ainoastaan jalat loppu.

No ei muuta ku kampetta veks ja korkkarit jalkaan, iha pikkasen oli vaikeuksia pysyä edes pystyssä.
Asennot läpi, ja kuulema kunto on siinä missä pitääkin. Kummemmin ei ole kaloreiden nosto mitään hötöä keränny, koko talven on kroppa hyvin siistiytyny vaikka akka syö monta kertaa isommatkin miehet pöydän alle, ja asia mistä oon eniten mielissäni; vaikka stressi ja elämäntilanne on ollut raskain aikoihin (ikinä?), ei se näy kropassa, (kunhan ei tuijota silmäpusseja :D ) vaan kaikesta huolimatta se pelaa just niinku pitääki.HUH.
Selkään on varmasti jotain tarttunu, ainakin liivit kirraa niin että hengittäminen on vaikeeta, ja olkapäätkin kuulema on paremman malliset jo. Samoin kuin persaus ei enää NIIN raskas oo, vaikka reidet laahaakin perässä...No, takareiskoja veivataan sitten joka toinen päivä jatkossa:D

reissun päältä ei kuvaa, mutta samalta viikolta
miksi pelissä näyttää aina paljo isommalta??
Sitten oli luvassa vielä rintaa ja olkaa, lähinnä tekniikoiden tarkastusta. Olat on aina ottaneet suht hyvin osumaa, mitä treenissä teenkään, mutta piruvie rinta on nyt talven ollut hankala!
Selkää ei saanu pönkätä, mutta minä vaan tykkäisin ryskää voimapenkkiä niin kaarella mitä ikinä taipuu, mutta nyt saatiin sekin pois, sotilaspenaa vaan jatkossa, ja käsipainojen kanssa sain jopa luvan vähän ryskääkin ;)
Taisin tehdä sotilaspenkin, vinopenkin käsipainoilla, rintaa laitteessa, viparit ja takaolat käsipainoilla?Pikkupainoilla tuntumaa hakien ja tarkasti tunnustellen.

Kaikenkaikkiaan hyvillä mielin.
Puhelimessa kuulosti, että dieetin saisi aloittaa jo hyvissä ajoin huhtikuussa, mutta nyt näyttääkin että pääsen hommiin vasta viimeisten joukossa, sillä toukokuun alusta olis vasta tarkotus aloittaa, eli +20 vkoa riittänee.(hullua, osa on jo aloittanut, en oikein tiedä oonko kateellinen vai innoissani että saa vielä kuukauden syödä niin paljon kun napa vetää!) Ilmeisesti tästä minikoosta on jotain hyötyäkin, kun kiloja ei ole kun kymmenen pois riipastavana.

Oon nyt saanu myös hyvät vinkit mistä hankkia niin kenkiä kuin bikinitkin, aaaaaapua kohta niitäkin saa oikeesti ruveta suunnittelee ja hankkimaan!
IHANA, että oon saanu tutustua koko ajan uusiin ihmisiin, vieläpä sellaisiin jotka hommaa tajuaa ja on jo enemmän kokemusta, vähän minä olisinkin hukassa jos hommaa pitäs yksin eteenpäin viedä. KIITOS kaikille heille <3 Mutta tästä sitä itsekin opitaan, ja vaikka kisaaminen oma haave on jo vuosia ollut, on tämä kiinnostava projekti myös työn puolesta, ja antaa varmasti paljon työkaluja omaankin valmennustyöhön.

Se alkas taas kevyt viikkokin kolkutella oven takana, vielä kun malttas höllätä. Treeni, kova sellanen, antaa rasittavuudessaan vaan niin paljon voimaa ja energiaa, ettei millään malttais höllätä silloin kun kulkee, mutta kyllä minä kuuliaisesti ensi viikon jälkeen lepäilen ;)

Stadiumissa oli niin hyvät synttärialet että pääsi lenkkivermeetkin päivittämään
Mielen päällä on myös pitkästä aikaa asiapitoinen teksti, mutta aihe on vaan niin raskas, etten vielä ole osannut ajatuksiani jäsennellä, mutta jospa ensi viikolla olisi aikaa rauhassa mietiskellä miten ajatuksensa sanoiksi pukee.

JA HEI, oletteko jo hoksanneet, että jos arkea haluat kurkkia, instasta löytyy kans! Päivittäin tulee joku kuva heitettyä, joten tervetuloa seuraamaan :)

Pysykää mukana, ja toiveita saa esittää<3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti