lauantai 23. elokuuta 2014

REALITY CHECK


Ha,
kaveri oli löytänyt sellaisia arkistojen helmiä nuoruusvuosien kuvista(joita en todellakaan tässä julkaise), että havahduin ihan miettimään omaa kuntoani, sitä mistä on lähdetty ja mitä on jo saavutettu. Muutenkin oma kunto mietityttää välillä kovasti, kun oma aiempi sietokyky vaa´an lukeman suhteen on ylitetty aikapäiviä sitten. Pitäiskö mun haluta jo dieetille, miks oon oudon tyytyväinen tähän pullava- kuntoonkin? :D

Joten, koska itteään on hyvä muistutella, (ja itsensähäpäisyn raja on näköjään hyvin häilyväinen :D) olkaa hyvä, pieni koonti oman kroppani kehittämisen varrelta: (harmi etten löytäny aiempia "kuntokuvia",nämä on lähinnä tytön saamisen jälkeen, eli 3v sisällä otettuja...)

Lähtötilanne 2007: helvetisti liikuntaa, minimaalisesti ruokaa, oisko n. 43kg? Riitta 18v.
ruipelo mikä ruipelo.
ennen raskautta

rv14

rv38?




















Ennen raskautta treenasin (ja söin!) kunnolla v.2009-2010, nostaen painon jopa yli 62 kiloon, minkä jälkeen vedin kevään välidieettiä ja painon n.52 kiloon. Kevääseen 2011 mennessä paino oli noussu n.54, joten aika samoissa dieettipainossa lähdettiin sitten vatsaa kasvattelee.
synnytyksen jälkeinen kesä, paino tippunu n.50kiloon
Siitäpä sitte on taas töitä lähetty tekemään. Raskaus ei mulla siis vaikuttanut paljonkaan kuntoon, mutta vuoden rankka imetysdieetti kylläkin veti viimisetkin lihat mennessään, ja tytön 1v.juhlakuvissa katsoo melkosen kuihtunut äiti-ihminen.
n.1v synnytyksestä

n.2v synnytyksestä


 Loput onkin sitten viime vuosilta, kun sali on kulkenu muun elämän mukana, tytön kasvaessa ja yrityksen pyöriessä, rennolla otteella mutta silti niin kovaa kun on rahkeet riittänyt.









 Seuraavat sitten puolen vuoden sisältä, kun keväällä kyllästyin junnaamaan paikoillani, ja päätin vihdoin tehdä homman oikeesti kunnolla :D


lähtökohta


alkukesältä


persaus on ainaki ottanu osumaa

mutta jalat ollut aina jälessä



huijaushousut,ei mulla oikeesti mahdu yhdetkään farkut jalkaan :D


















Kaksi viimeistä tältä viikolta, molemmat lepopäivän tyhjän kunnon kuvia, ilman mitään pumppipamppia ja napa täynnä ruokaa.(Yksi syy, miksi lepopäivät ärsyttää edelleen; kunto on vaan nesteinen, vaikka paino tippuiskin)

Kuvat nyt ei keskenään ole kovin vertailukelpoisia, mutta on siellä jotain tapahtunu silti.(ONHAN?!)Ja työhän sen kun jatkuu. Aikalaila oman tavotteen mukaan 5kk aikaa edelleen nostaa painoa mahd.siististi, mutta kuitenkin vielä n.7 kiloa, joten kiirus tullee syödä ;)

Monet asiakkaistani haluaa nykyään nimenoman sitä lihasta (ja kiinteytymistä...),mikä on loistavaa ainaisen painonpudottamisen jälkeen, mutta moni tuskastuu jo parin kk jälkeen, kun mitään tulosta ei tapahdu. Monesti vielä kaikkia ohjeita ei ole noudatettu, eli treeni jää yksin tehtynä liian kevyeksi ja ruokaa ei syödä tarpeeksi, joten jos natuna varsinkin naisen on hidasta kehittyä vaikka tekis kaiken just eikä melkein, onko tuo ihmekään jos vähän sinne päin tehdyllä ei tulosta näy? Niin että tuossa yllä on periaatteessa 5 vuoden työ, eikä tämän pitemmälle vielä olla päästy :D
Ja jos taas kaikki avaimet kehittymiseen on kohdallaan, ei sitä kehitystä vaan silti omaan silmään kovin helposti näe, mutta kyllä se jossain vaiheessa palkitsee. Joten siinä mielessä nämä kuvat on ihan paikallaan, niin hölmöltä kun se alkuun tuntuiskin ;)

Kadotin jo asian punaisen langankin, joten ehkä parempi jättää tähän.

Peace out, tämä odottelee vielä huomista rutistustaa ja sen jälkeen 6(!!) päivän lepoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti