perjantai 6. helmikuuta 2015

Hölläilyä.

Helou!
Täällä on vietetty kevyttä viikkoa, kun hoksasin tuossa viime viikolla, joka paikkaa kolottaessa, että edellinen kevytviikko oli tosiaan ennen jouluviikkoa. Laitan asiakkaidenkin ohjelmiin aina 4.viikon kevyeksi, mutta no. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä ja niin edespäin.

Tällä viikolla treenisaldoksi tuli siis huimat 2 salia. Maanantaina kävin heiluttelemassa jalkoja, ja tänään perjantaina pikkupumppailut yläkropalle. Oon niin huono tekemään kevyitä treenejä, aina huomaan vähintään vetäväni kunnon hikirallia sykkeet katossa, vaikka painot olisikin minimaaliset, mutta tällä viikolla otin asiakseni pitää treenit oikeasti ihan kevyinä.

Samalla kalorit nousi taas, nyt ollaan päästy jo 3000 päivässä. Huomaa kyllä että kroppa on ollu ihmeissään lisähiilarista ja levosta, ensimmäisen kerran koko talvena kunto on ollu tosi nesteinen koko viikon, painon seilatessa edestakas parilla kilolla. Aamuisin on ollu ihan kunnon nakkisormet :D

viikon nestepöhökunto
Ihan lepäillessä viikko ei toki ole muuten mennyt, ryhmäliikunnat oon ohjaillu, mutta pyrkinyt parhaani mukaan vain näyttämään liikkeet,keskittyen muun ajan vaan karjumaan muille. Olo on välillä myös ollut flunssainen, minkä takia ei myöskään tehnyt mieli kovin pomppia, mutta jospa se oli vain hiilaritokkuraa?
Ohjatessa tuli onneksi tehtyä kehonhuoltoakin, maanantaina puolen tunnin venyttely ja tunnin putkirullaus, sekä keskiviikkona kehonhuoltotunnilla sekaisin niin joogaa,pilatesta kuin venytyksiäkin.

Tämän lisäksi pääsin vihdoin nauttimaan yhteistyökumppanini huomaan, kun harjoittelussa ollut opiskelija  Silja sai runnottavakseen selän ja jalat auki.
Opiskelijahierontaa oli nyt tarjolla 2-13.2, mutta ajat taisi olla jo kaikki menneet...Laiffin infosta toki voi kysästä peruutusaikoja, p.044 0533243
Luulin olevani ihan tukossa, mutta ilmeisesti lepo oli jo tehny tehtävänsä, ja kroppa antautuikin suht suosiolla. Otteet opiskelijalla oli ihan passelit, tuntui että oli hyötyäkin mutta pystyi jopa rentoutumaan, vaikka varsinkin jalat olikin tiukemmat.
Mutta ihan positiivinen kokemus välillä, ettei ihan kiroilla tarvinnut tai kyyneleitä pyyhkiä,niinkuin yleensä :D 
Selkä olikin oikein hyvä koko viikon, mitä nyt rompparit ilmoitteli lapojen luona, ja mieli olisi tehnyt survoa koko ajan palloa lapojen väliin.
Jalat oli hieronnan jälkeen ihan hyytelöä, mutta seuraavana päivänä ei ihmeempiä tuntunutkaan.


 Laiffissa on tosiaan kuntosalin ja ryhmäliikunnan lisäksi solarium ja yksi hierontahuone liikuntakeskuksen puolella, ja lisää palveluja löytyy monipuolisesti  Fysiolaiffin puolelta.
Olen itse treenaillut n.kerran-pari viikossa nyt  Muhoksella, ja oikein kotoisa paikka keskus onkin, asiakkaissa varsinkin vallitsee oikein mukava toverihenki :) Viime vuonna vedin Laiffilla myös ryhmäliikuntaa, ja tällä hetkellä siellä pörrää painonhallintaryhmä sekä satunnaisesti PT-asiakkaat ohjauksessani.


Keskiviikkona ehdin myös kasvohoitoon,ihonpuhdistukseen Mian luokse. Jospa se pikkuhiljaa alkas naamakin taas toeta :D

Samalla reissulla pyöräytin vielä Mannisen myymälän, sekä varaston, kautta hakemassa painonhallintaryhmälle näytteet Proteiinipuddingeista, oli meinaan eilen luvassa lisäravinneluento.

Viikonloppu sitten vielä ihan iisisti rentoilua, jospa olisi yhtä mahtavat kelit mitä tänään, niin voisi kunnolla ulkoilla pirpanan kanssa, ja pääsisi koiraakin hangessa juoksuttamaan.

Huomenna(?) aionkin pitkästä aikaa raottaa, mitä sieltä meikäläisen lautaselta nyt löytyy, alkaa tuota sapuskaa olla taas melko hyvin tämän kokoiselle ruippanalle.
Sen voin jo paljastaa, että mulla on kuitenkin NÄLÄKÄ!

Palataan <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti