lauantai 31. tammikuuta 2015

Uusia tuulia - FITCLUBFINLAND ON STARTANNUT!

Huhhuh, mitä haipakkaa Tammikuu on ollut. Sopeutumista uuteen, kisaprojektin starttailua, yhteistyökuvioita ja ennen kaikkea uusia työmahdollisuuksia!

(Minäkin)Olin tosiaan viime viikonloppuna FitClubFinlandin PT:n opastuspäivillä Oulussa. Pääsen siis mukaan huippujoukkoon tekemään valmennuksia myös clubin kautta.
Jari mm.on kirjoittanut omia tuntemuksiaan koulutuksesta, samoin kuin Jessica, joten koulutusta en enää sen enempää lähde ruotimaan, totean vain että tosi kivaa oli, huippuporukka, ja oon superinnoissani tästä työmahdollisuudesta <3

Siinäpä sitä teamia kerrakseen!

FitClub on siis valtakunnallinen, korkeantason valmennuspalvelu, joka on kerännyt porukkaansa alan huippuosaajia. Päävalmentajina toimivat Legendaarinen Marko Savolainen, oma koutsini tekniikkataituri Ari Uusitalo( itseasiassa melko moni meistä PT:stä on Arin suojatteja), Ravintoguru Hanna Skyttä, pitkänlinjan Fitness- ammattilainen Jaana Kotkansalo sekä itse Anssi Manninen, mies Manninen Nutraceuticalsin takaa.
Pääpiru Savolaisen Hanna on paiskinut töitä unelmansa eteen, ja FitClubFinland on loistava taidonnäyte unelmien toteutumisesta.
Joten vahvaa osaamista löytyy taustatukena, ja kovan luokan valmentajia oli jokainen PT-päiville osallistunutkin, kelle tahansa valmennukseen päädytkin, voin lämpimästi suositella :)

Ihan näinä päivinä nettisivuille ilmestyy myös jokaisen meidän infot, ja asiakaspalvelu osaa myös suositella jokaiselle asiakkaalle sopivaa Traineria. Meitähän löytyy jo ympäri Suomea, ja jatkossa joukko varmasti vain kasvaa.
Itse teen valmennuksia edelleen Oulun seudulla, eli onnistuu myös missä tahansa lähikunnassakin, että myös Kainuussa.
Tarjolla on mm.myös paljon tasokkaita nettivalmennuksia, sivuilta löytyy kuvallisia liikepankkeja eri lihaksille, keskusteluforum ja asiakkaat saavat alennuksen myös Mannisen lisäravinteisiin, joita minäkin olen jo vuosia luukuttanut hyvillä mielin.
Palveluista löytyy myös kisavalmennukset keholajeihin, ja tulossa on mm.poseeraus-opetusta, mitä ainakin itse odotan innolla!

Lisätietoja voi kysellä info@fitclubfinland.fi, sekä jatkossa minulta suoraankin riitta.makarainen@fitclubfinland.fi.



Oman yritykseni työt jatkuu myös ihan normaalisti.
Nettisivut www.rmtraining.fi ovat parhaillaan menossa uusiksi, muutenkin käyttöön tulee uusia kuvia ja uutta ilmettä Jaskan toimesta.


Oma hinnastonikin uudistuu, parhaan hyödyn tästä saavat pitkäaikaiseen valmennukseen sitoutuvat asiakkaat, jotka ovat motivoituneet tapaamaan säännöllisesti.

Kevät tuo siis paljon uutta. Elämä ei selvästikään mene aina niin kuin suunnittelee, joten uuden edessä on vain toivottava että muutos on hyvästä, ja yritettävä kohdata myrskyt pystypäin, uskallettava innostua uudesta ja luotettava että asiat menevät niinkuin tarkoitus on. 
Piruvie että olen onnellinen mahtavasta tukiverkosta, jonka ympärilleni olen saanut, ja ennen kaikkea ystävistä, niin uusista kuin vanhoista <3



  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti