perjantai 12. syyskuuta 2014

Kärpäsenä katossa.

Morjens,
Tänään pääsette taas seuraamaan pikaversion kuluneesta viikosta. Viikko on (kuten edellinenkin, se se vasta olikin loman jälkeen!)ollut melko hektinen, vaikka työmäärä ei ihan huima olekaan ollut. (Tästä kertoo se, että jouduin oikeasti kalenterista tarkistamaan mitä viikolla on tullut tehtyä, ja missä päivässä nyt mennäänkään :D ) Päivien työmäärää lisää hurjasti se fakta, että yrittäjänä sitä on koko ajan puhelimen tavoitettavissa, vastailemassa sähköposteihin jne "ylimääräisissä"hommissa, ja että istun auton ratissa vähintään tunnin-pari joka päivä suhatessani edes takas, mutta voipahan sen ruokataukonsa käyttää niinkin ;) Ja ihana että on hommia <3

Aloitetaan maanantaista,
se olikin ihan täysi päivä kaikkinensa,12-20, tosin tässä välissä kävin myös itse treenaamassa. Se onkin yrittäjän, varsinkin tämän alan, plussapuoli, treeniajan saa yleensä upotettua työpäiviin, jolloin se aika ei ainakaan ole perheeltä pois.
Meillä sairastui tyttö sunnuntaina, joten hän saikin onneksi jäädä isimiehen kanssa kotiin ja säästyin itse kyytirumbalta, tosin tuli sitten yö kyllä valvottua räkänenän kanssa.
Päivään mahtui oman selkätreenin lisäksi muutamat salitreenien ohjaukset, sekä illan jumppasessio.
Kempeleessä ensin Kuntopiiri, (KNV)jossa tehdään lämmittelyjen lisäksi kolme 10 minuutin kierrosta lihaskuntoliikkeitä, välineillä ja ilman, osa toiminnallisempia ja osa ihan perusliikkeitä, 10 liikettä siis minuutti/liike.Hikitakuu kävijöille, ohjaajalle tämä on kuitenkin armelias, kun saa huolehtia ajanotosta ja pilliin puhaltamisesta, eikä tarvitse itse hönkiä sata lasissa ja pystyy vähän omaa kroppaansa säästelee. Oma haasteensa on tosin opettaa liikkeet niin, että kaikki ne oppisivat, ja ehtiä korjaamaan jokaista tarvittaessa, kun kello kuitenkin juoksee koko ajan.

Perään vielä HIIT 30 minuuttia ja 30min venyttelyä.(myös KNV) HIIT onkin ihan omaa luokkaansa treeneissä, täysillä mennään lämmittelystä lähtien ja kroppa viedään ihan äärirajoille lyhyissä työpätkissä. Tällä tunnilla huomaa selkeimmin, kuka on valmis laittamaan ittensä likoon, ja uskaltaa tehdä täysillä, ja onkin ihan mieletöntä saada porukka ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen. Plus saa vähän karjua ja käyttää rankempia musiikkeja ;)



Tiistaina oli sitten oma vuoroni jäädä potilaan kanssa kotiin, joten päivä menikin sitten siivoillessa ja toista viihdyttäessä, kunnes illan tullen pääsin vielä yhden uuden asiakkaan kanssa aloittamaan treenit kuntotestauksen merkeissä, ja siitä sitten paineita purkamaan vielä Kempeleeseen RPV:n ohjaukseen(KNV), se onkin nyt syksylle oikeastaan ainoa tunti, missä pääsee itsekin sitten kunnolla riehumaan. Kuritusta saivat siis reidet, takamus ja keskivartalo, ja kyllähän tuo taas tuntu ohjaajallakin(kukahan hullu nämäkin aina suunnittelee... ;) )

Keskiviikkona oli sitten paperi(tai no kone-)hommia, siivousta ja suunnittelua, sekä palaveria, tai no suunnittelua tulevasta Painonhallinta ryhmästä Muhoksella, ja hyvälle mallille se saatiinkin. Kannattaa muuten tulla vähän kauempaakin, niin on monipuolinen sisältö ja hyvät mahdollisuudet edulliseen hintaan tarjolla :) https://www.facebook.com/130223397024545/photos/a.228028293910721.56412.130223397024545/742503785796500/?type=1&theater
Lisäksi tekasin Laiffissa oman treenin, olat ja rintaa päälle. Illalla vielä Kehonhuoltoa Limingassa.

Torstaina piti olla täysi päivä saliohjauksia, mutta siihen sattui muutama peruutus, joten pääsinkin ensin itse salille tekemään jalat, ja sitten illalla kolmet tehokkaat treenit asiakkaille. Loistava nähdä, miten he kyllä jaksaavat ja osaavat, kun vaan joku sanoo mitä tehdään ja millon saa lopettaa :D Joskus itsestä tuntuu, että teettää liikaa esim. samoja ja tuttuja liikkeitä asiakkailla, mutta oma treenityyli kun sattuu olemaan hyvin pitkälti perusliikkeisiin perustuva, ja niihin pikkasenkin eri asentoa, tekniikkaa ym. vaihtamalla tehoja saadaan hurjasti lisää, joten miksipä sitä toisaalta hyvää vaihtamaan? Ainakaan kukaan ei ole (uskaltanut)valittanut, että olipa tylsä treeni :D
ens viikon reeni?

Perjantaina työt starttas heti aamusta, mikä on nykyään kyllä koko perheen kauhistus, mutta jotenkin sitä päästiin taas liikkeelle ja kasilta oli suht parantunut räkänokka päiväkodin aamupalapöydässä. Siitä sitten itse vetämään asiakkaalle salitreeni, ja hyvän setin hän jaksoikin, ja perään oma käsitreeni.Oliskohan tuo hauis-ojentajasetti viimenen tälle viikkoa?Katsotaan malttaako koko viikonlopun lepäillä :D Välissä yksi pikapalaveri, jossa todettiin että kalenteri näyttää täyttä, mikä toki loistavaa itselle, harmillista heille. Mutta tyhjästä on paha nyhjästä, kun 8h on maksimi, mitä tyttöä haluan pitää hoidossa, ja edes yhden lepopäivän tarttee itsekin, sekä illat täyttyvät jo nopeasti asiakastapaamisista tai jumpista. Joten by the way, jos vielä mielit tälle syksyä valmennukseen, varsinkin jollet pääse aamuisin tai päiväsaikaan, kannattaa varata valmennuspaikkasi P-I-A-N!
Perjantaina pääsin myös pitkästä aikaa tekemään Kalevalaisen Jäsenkorjaus-hoidon asiakkaalle.Opiskelen siis myös tätä Kansanlääkintäseuran opeissa, kaksi vuotta kolmesta takana. Voisikin muuten tätä avata seuraavassa kirjoituksessa...
www.kansanlaakintaseura.fi
Kesällä tein 2-5 hoitoa lähes viikoittain, mutta nyt kesäon ollut hiljasempaa, jonkun hoidon tehnyt silloin tällöin että tatsi säilyy, saisi kyllä aktivoitua näissäkin ettei ihan unohdu.

Jes, viikko pulkassa. Viikonloppu onkin piiiiitkästä aikaa täysin vapaa, ens viikolla taas jatkuu!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti