torstai 25. kesäkuuta 2015

Uusivanha blogi ja valmennustarjous :)

Kukkuu tännekin :)

Juhannus ohi ja keskikesä ylitetty ;) Ei ihan ilmat siltä näytä, mutta jospa se kesäkin vielä ehtis näyttäytyä tälle vuotta. Mutta koska sataa, on ainakin hyvä fiilis treenata sisällä!
Itselle juhannuskaan ei poikennut mitenkään normaaliarjesta, perjantaina tein vähän työhommia, lauantaina kävin Kajaanissa treenaamassa Balancella, ja sunnuntaina piti vähän lenkkeillä kroppaa auki että pääsi venyttelemään. Ruuatkin oli täysin samoja mitä muutenkin dieetillä, itseasiassa jopa tyhjennys osui viikonlopulle, eli hiilarit vähiin mutta muuten sama runko..

mökillä relaamassa <3
Nyt tosiaan dieettihöpinät ja kisakuumeilut on siirtyneet entisen blogin puolelle M-nationiin, TÄSTÄ pääse lukemaan tekstejä siellä, ja blogiyhteisöstä löytyy toki muidenkin tiimiläisten kivoja blogeja :D
Kajaanissa kuntokeskus Balancella

Kesällä omat treenit ja duunit pyörii siis ihan normaalisti.
Jumpat jää nyt heinäkuussa tauolle, joten aikaa punttitreeniin jää todellakin paljon paremmin. Muutama uusi asiakas onkin aloittanut nimenomaan loman aikaan nyt valmennuksessa, mutta uusiakin mahtuu vielä mukaan sekä Oulun seudulla että Kajaanissa. Syksyllä kun jumpat taas pyörivät, ja itsellä on kisakausi syys-lokakuussa, on valmennuspaikkoja rajoitetummin tarjolla, ja ensisijalla ovat tottakai aiemmin aloittaneet ja vanhat asiakkaat. Joten jos yhtään olet miettinyt että tarviit tsemppaajan ja raipan heiluttajan salille, tai vaikka ruokavaliota viilaamaan, otahan pian yhteyttä riitta@rmtraining.fi :)

Ja se kesätarjous!

LOMALLA ON LOISTAVA AIKA TREENATA Hymiö heart
TEHOA JA MOTIVAATIOTA KESÄN TREENEIHIN OHJATUSTI!
KESÄN AJAN OHJATUT, TEHOKKAAT JA TURVALLISET TREENIT TUTUSTUMISHINTAAN 50€/60min,
KAVERIN KANSSA 35€/hlö/60min
Treenit ulkona tai kuntosalilla, tai vaikka kotitreeninä toiveiden ja tavoitteiden mukaan, oma tausta huomioiden.
Hinta ei sis.mahd.salimaksuja tai matkakuluja
Useamman henkilön ryhmistä kysy tarjousta!
Helppo tapa tutustua PT-valmennukseen, ei pitkää sitoutumista!
Tarjous voimassa 1.6-31.7.2015
Valmentajana Personal trainer, ravintovalmentaja ja liikunnanohjaaja
Riitta Mäkäräinen, tmi RMTraining.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset riitta@rmtraining.fi tai 040-555 6956
Eli jos kaipaat vaikka vain yksittäisiä kovia treenejä, tai haluat kokeilla mitä valmennus on, on tässä loistava tilaisuus PT-palveluita testata!
Tapaamisia ei myöskään ole rajoitettu, vaan tarjouksen voimassaoloaikana voit tuohon hintaan ottaa niin monta treeniä kuin aikataulu ja kunto kestää :D

Normaalihinnathan löytyvät www.rmtraining.fi/hinnasto

Kalevalaisia Jäsenkorjauksia teen myös sekä Oulun seudulla, että seuraavan kerran Kajaanissa pe-la 3-4.7, edullisesti oppilastyönä 50e /n. 1,5h.
Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu vanhoihin kansanparannusperinteisiin, jotka esiintyvät kuvakielellä kirjoitettuna myös Kalevalassa. Pääosin Pohjanmaalla nämä parannustaidot ovat säilyneet sukupolvilta toisille. 
  • Kansanperinteeseen perustuva hoitomuoto
  • Tuki-ja liikuntaelinsairauksien hoidossa tehokkain hoitomuoto (Kuopion yliopisto 1995)
  • Vaikutus niskahartia,-selkäkivun sekä jäätyneen olkapäänhoidossa (Kuopion yliopisto 2003-2005)
  • Perustuu koko tukirakenteen kinesteettisen ketjun tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla
  • Lihastasapainoista sekä hermoheijasteista voidaan lukea ongelmien aiheuttajat, jolloin ei hoideta pelkkää kipukohtaa vaan oireiden aiheuttajaa.
  • Parantaa monenlaisia vaivoja helpottaen kiputiloja ja sen tuomia haittoja, toimintakyvystä elämänlaatuun.    
Joten ei muuta kun laittakaahan uusi blogi seurantaan, täältä tulee edelleen löytymään asiaa yleisesti liikuntaan, ravintoon, hyvinvointiin ja terveyteen liittyen.
Kovia treenejä kesään, ja aurinkoa päiviin,
Riitta     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti